mert ugrani jó!

Ági dupla tandemugrása

Ági tart a gép felé

- Először is, honnan jött annak az ötlete, hogy kiugorj egy helikopterből 4000 méter magasból?

- Igazából a lányomtól származott az ötlet, mert neki állt szándékában kipróbálni, mivel Siófokra készültünk nyaralni. Átjött hozzánk, hogy letöltse a befizetési nyilatkozatot, mire azt mondtam, hogy én is akarok ugrani! Ezt a kijelentést követték a tettek.

- Akkor nem is izgultál?

Ági hidegvérrel vár a felszállásra

kedvet kaptál?

- Egyáltalán nem, egész végig a tudatlanok nyugalma szállt meg.

- Gondolom ez szépen lassan megváltozott ahogy az események haladtak előre és közeledett a felszállás. Milyen érzés volt az, amikor már a helikopterrel emelkedtél és tudtad, hogy onnan még valahogy le is kell jönni?

- Semmi nem változott meg, mindig az járt a fejemben, hogy miért nem izgulok. Csodálatos volt már a felszállás is, de főleg a panoráma, ahogy haladtunk az ég felé.

- És milyen volt amikor kiléptetek a semmibe?

- Na ott volt egyetlen másodperc, amikor átvillant az agyamon, hogy Úristen, mit csinálok???? De ez e következő pillanattól kezdve már el is szállt,és élvezem minden fenn töltött percet!

- Melyik rész tetszett jobban, a szabadesés, vagy a nyitás utáni ereszkedés?

- Igazából mindkettő, mert megtapasztalhattam milyen érzés szállni, mint a madár, utána pedig gyönyörködni a csodás tájban, fentről látni a Balatont, és persze a legcsodálatosabb az volt, amikor Csipsz a fülembe énekelte a Happy Birthday-t, ugyanis az ugrásom születésnapi ajándék volt a férjemtől!

Happy Birthday!

kedvet kaptál?

- Ha jól emlékszem felvétel is készült az ugrásról, vagy legalább is készült volna. Mi történt?

kedvet kaptál?

- Megtréfálta Nyomyt a technika ördöge, mert valamiért nem sikerült a kamerás felvétel (amiért örökre hálás leszek neki) így még egyszer megtapasztalhattam, hogy milyen jó ugrani.

- Másodszor ugrani mennyiben volt más?

- Annyiból, hogy már tudtam mire számíthatok, több mindenre volt lehetőségem oda figyelni, és akkor már azt is éreztem, hogy mekkorát ránt rajtunk az ernyő, amikor kinyílik, mert először nem éreztem.

- Még annyit mondj meg nekem, hogy mit mondanál azoknak akik még nem próbálták az ugrást?

- Mindenképpen azt, hogy ha van lehetőségük és bátorságuk mindenképpen próbálják ki, mert ezt az érzést nem lehet szavakkal elmondani, ezt át kell érezni. Mert ugrani K@va jó!!!

- Nagyon köszönöm a beszélgetést, remélem még találkozunk a reptéren is az idei nyáron is!

- Én is köszönöm, és bízom benne, hogy találkozunk még személyesen, mert nincs olyan nap, amikor ne gondolnék arra, hogy nekem még ugranom kell!!!

kedvet kaptál?

kedvet kaptál?

Tags: ajándék, tandemugrás, , beszámolók, születésnap, külső kamerás ugrás, Csipsz, duplakamerás tandemugrás, kézikamerás ugrás, Nyomy