mert ugrani jó!

Tandemugrás menete

Amikor már repülsz szabadon!

Tandemugrás címszavakban

  • ugrás előtt kb. 30 perces elméleti és gyakorlati felkészítésen veszel részt

  • a 4000 méteres magasság eléréséhez 12-15 percig tart a repülés

  • kiugrás a tandempilótával összecsatolva az ugrási magasságból

  • 45-50 másodperces mesés zuhanással érheted el az elképesztő 180-220 km/h-s maximális sebességet

  • ernyőnyitás 1500 méteren, melyet 5-6 perces ereszkedési fázis követ.

View the embedded image gallery online at:
https://ugranijo.hu/Hu/tandemugras-menete#sigProId91a8ab8c99

Ha egy kis időt szánsz rá, itt megtudhatod részletesen, mi az ugrás menete, avagy mi is történik egy tandemugrás során.

View the embedded image gallery online at:
https://ugranijo.hu/Hu/tandemugras-menete#sigProId7ab25f350a

Az általunk kínált tandemugrással az emberiség repülés iránti álmát tudjuk számodra valóra váltani. Adrenalin szinted növelésével egy különleges és csodálatos extrém sportot ismerhetsz meg a segítségünkkel. Európában egyedülállóan nálunk, egy MI-8T típusú közepes szállítóhelikopterrel és tapasztalt tandemejtőernyősökkel, saját bázisunkon, SIÓFOK-KILITI repülőtéren tudjuk ezt biztosítani a számodra.

A tandemugráshoz nem kell ejtőernyős ismeretekkel rendelkezned!

kedvet kaptál?

Ezért vagyunk mi, illetve tapasztalt, rutinos, jó értelemben - minden hájjal megkent tandempilótáink. Előzetesen egyeztetett időpontban történő megérkezésed, jelentkezésed után felkészítünk az ugrásra. Ismertetjük a könnyen elsajátítható szabályokat, biztonsági előírásokat. Az ugráshoz, részedre megfelelő méretű ruhát biztosítunk. Ezek után már jöhet is a beszállás, elhelyezkedés a helikopterben, illetve az adrenalin növelése. Felszállást követően a megfelelő magasság eléréséig a sorsod tapasztalt pilótáink kezében van, akik ezt a manővert már több ezerszer adták elő pályafutásuk során.

View the embedded image gallery online at:
https://ugranijo.hu/Hu/tandemugras-menete#sigProId16c5c45fa9

kedvet kaptál?

View the embedded image gallery online at:
https://ugranijo.hu/Hu/tandemugras-menete#sigProId728ccb0574

Az ugrási magasság 4000 méter!

A magasság elérésére 12-15 percre van szükség, ez alatt számot vethetsz eddigi életeddel, az ablakon kitekintve gyönyörködhetsz az égbolt végtelenségében, a gép ajtajának a küszöbén pedig felteheted magadnak többek között azt a kérdést is, hogy „te Úristen, mit is keresek én itt?”

Ezután következik az ugrááááás!!!

kedvet kaptál?

 

45-50 másodperc szabadesés a súlytalanság állapotában, 180-220 km/h sebességgel zuhanás a Föld felé. . . Az ernyő nyitását 1500 méter magasságban a tandempilóta végzi el. Ettől kezdve kicsit már lassúbb tempóban ugyan, de tovább lehet gyönyörködni, ismerkedni Siófokkal és a Balatonnal madártávlatból, illetve nyugodtan lehet pl. sikítani is, az amolyan jó stressz levezetés is tud lenni... Szóval ezen a ponton a nagy bátorság próba felén már túl vagy. Egyébként, jó időjárási viszonyok mellett – erről az ugrási magasságáról - például a Dunát, a Mecseket, vagy az Alpokat is láthatod a Balatontól.

View the embedded image gallery online at:
https://ugranijo.hu/Hu/tandemugras-menete#sigProIda854cbe36e

 

kedvet kaptál?

View the embedded image gallery online at:
https://ugranijo.hu/Hu/tandemugras-menete#sigProId24d90639fa

Természetesen életed e nagy élményének megörökítésére is van lehetőség. Az ugrásról igény szerint videofelvételt, fotókat vagy mindkettőt egyszerre tudunk készíteni. E remekművek esetében garantált számodra a főszereplői státusz. A „pihe-puha” földet érés után, életed e jelentős, és semmihez nem hasonlítható mozzanatának archiválását, letöltheted videótárunkból.

Kinek ajánljuk a tandemugrást?

Alsó korhatár nincs, de legalább 140 cm magasnak kell lenni az ugráshoz. Innentől kezdve, aki szereti a kihívásokat, az extrém helyzeteket és sportokat az jöhet, és kipróbálhatja az ejtőernyőzést. Tandemugrást ajándékozni is öröm! Meglepetésként lehet adni születésnapra, névnapra, leány- vagy legénybúcsúra, vagy például házassági évfordulóra. Szóval kipróbálhatod önmagad, családtagjaid, barátaid, ismerőseid bátorságát, merészségét.
Ugrás előtt és után is jó időtöltést biztosít a szóló és tandem ejtőernyősök felszállásának, földet érésének, más „sorstársak” kívülállóként történő megtekintése. Az ugróterülete, grillbáll, a repülőtéren étterem is működik, így az ugrás során illetve azt követően, sem az éhhalál, sem pedig a kiszáradás veszélye nem áll fenn! Program kiegészítésként ajánlhatjuk még kísérőknek, családtagoknak, barátoknak, barátnőknek, stb. Siófok város vagy a környék megtekintését, egy kellemes sétarepülés keretében hat személyes Cessna 206T típusú repülőgépünkkel.

 

View the embedded image gallery online at:
https://ugranijo.hu/Hu/tandemugras-menete#sigProIdfb6afee4d6
 

kedvet kaptál?

Gyere, próbáld ki a tandemugrást!

Kellemes időtöltést és jó szórakozást kíván az ugrani jó csapata.

A mielőbbi viszontlátásra Siófok-Kiliti repülőtéren!

Jelentkezem tandemugrásra!

Tags: tandemugrás, , külső kamerás ugrás, duplakamerás tandemugrás, kézikamerás ugrás, hosztesz, csoportos ugrás, zuhanási idő, tudnivalók