mert ugrani jó!

Bogi ugrása

Bogi 2014 júliusban próbálta ki a tandemugrást az Ugrani Jó csapatával

Repülünk!

- Kezdjük a klasszikus kérdéssel: Honnan jött az ötlet?

 

- Igazából láttam facebookon az ugranijo hirdetését. Pont nagybátyámmal voltam, felolvastam neki ő meg egyből rávágta hogy menjünk! Először azt hittem csak viccel de aztán elhatároztuk magunkat és hát ez lett belőle.

- Azt láttam, a fotóidból, hogy nem vagy mindennapi lány, elég bevállalós vagy. Jól látom, hogy sportolsz?

Bogi és a csapat

- Hát igen nem ijedek meg az árnyékomtól. Mindenféle sportot szeretek, és már lassan nem lesz olyan, amit ne csináltam volna legalább egy évig, vagy ki nem próbáltam.

- Tartottál az ugrástól?

- Nem igazán. Mindig szerettem a kihívásokat és az extrém sportokat. Izgulni csak akkor kezdtem amikor elkezdtek betanítani es megmutatták a gyakorló videót, na akkor nagyon megijedtem. Utána ez el is múlt, csak akkor jött megint elő amikor kisétáltunk a helikopter végébe es lenéztem.

Ugrásra várva

- Melyik része tetszett a legjobban?

- Természetesen a zuhanás. Soha nem éreztem meg olyat, de iszonyatosan tetszett. Szerintem aki megengedheti magának annak ki kéne próbálni. Ha tériszonyos ha nem.

- Akkor te ugye a nagybátyáddal együtt ugrottál először. Most akkor az összes szomszéd mindkettőtöket marslakónak néz, vagy irigykednek?

- Igen, együtt ugrottunk. Hát én nem igazan ismerem a szomszédaimat és szerintem ő sem de ha ismernénk őket egyrészt kicsit nem normálisnak néznének másrészt pedig irigykednének. A család, barátok ezen a két véleményen vannak.

- Nagyon csalódott voltál, mikor kiderült hogy ez első ugrásodnál nem sikerült a videófelvétel?

kedvet kaptál?

- Először amikor megkaptam az e-mailt és úgy kezdték hogy sajnáljuk, akkor eléggé elkeseredtem. Viszont egyből jobb kedvem lett, amikor tovább olvastam és azt láttam, hogy kárpótlásul egy újabb ugrást kapok. Mindenki itthon volt, és egyből mentem anyáékhoz, hogy mi van, és aznap le se lehetett lőni annyira örültem ennek.

- Mit üzennél azoknak, akik még nem döntötték el, hogy érdemes-e belevágni?

- Azt, hogy egyszer mindent ki kell próbálni és egy ilyen fantasztikus lehetőséget nem szabad elszalasztani. Az ugranijo csapata mellett nem lehet unatkozni és nem utolsó sorban az ugrás felejthetetlen élményt nyújt.

- Köszönöm szépen!

- Igazan nincs mit

kedvet kaptál?

Tags: ajándék, meglepetés, tandemugrás, , beszámolók, Csipsz, kézikamerás ugrás