mert ugrani jó!

Miért jó helikopterből ugrani?

Tandemugrás és helikopter, hogy történik - kiugrás a helikopterből

Ha a Mi-8 helikoptert választod a tandemugráshoz

 

  • emelkedés közben kilátsz az ablakon, ülésen ülsz, biztonsági övvel becsatolva
  • nem kell a padlón ülve, a menetiránynak háttal kuporogva tölteni az emelkedési időt
  • ugrás előtt a hevedereket állva, a lehető legbiztonságosabb módon tudja a tandempárod ugrásra kész helyzetbe hozni
  • kényelmesen kilépve zuhanhatsz a Balaton csodálatos panorámájával a háttérben
  • a tágas helynek köszönhetően nincs akadálya, hogy a barátaiddal egyszerre ugorjatok
  • elkísérhetnek azok az ismerőseid is, akik veled szeretnének ugrani, a helikopterben lehet akár 29 fő is egyszerre

..ha életed egyik legnagyobb kalandján szeretnél részt venni, szeretnéd kipróbálni milyen az, amikor ég és föld között csak a gravitáció létezik, akkor gyere és ugorjunk egyet!Jelentkezz tandemugrásra!

mert UGRANI JÓ, ugrani nagyon jó!

Európában, és világszerte is sokkal jellemzőbb, hogy kisrepülőgépeket használnak tandem ejtőernyős ugrásokhoz. Mindez nem véletlen. Egy kisrepülőgépes ejtőernyős üzemhez elég, ha a gép pilótája, és a tandemugrásokhoz egy tandemoktató, esetleg egy zuhanó operatőr jelen van, így könnyedén meg lehet szervezni akár egy hétköznapi ugrást is, akár akkor is, ha csak egyetlen utas szeretne ugrani.

Cserébe a kisrepülőgépes ugrásnak viszont van egy olyan hátránya, hogy hiába szeretnétek többen egyszerre ugrani, erre általában nincs lehetőség. Nálunk a helikopter tágas belsejének köszönhetően nem gond, ha elkísérne néhány barátod, hogy egyszerre ugorva megosszátok az ugrás élményét.

Az ugranijo kicsi 3otthonában a Siófok-Kiliti repülőtéren működő ugróterület skbk2most már joggal elmondhatjuk világszerte híres az ejtőernyősök között.

A környező országokon kívül, már megtaláltak minket Norvégiából, Finnországból, Angliából is. Európán kívül eddig, USA-ból, Argentínából, Ausztráliából és Malajziából is érkeztek hozzánk ejtőernyősök, tandem utasok, hogy kipróbálhassák a világhírű MI-8-as helikopterből történő ejtőernyős ugrást. Akár Te is mehetnél Abu-Dhabiba, vagy Új-Zélandra ugrani, de miért is tennéd ezt, ha ott is csak egy olyan kisrepülőgépet találsz, ami bárhol máshol is van a világon?

Siófokon a két egyenként 29 fő utas befogadására képes MI-8T típusú helikopter a legnagyobb biztonságot és egyedülálló élményt nyújt a tandem utasok, ejtőernyősök, és kísérőik számára. Minden ugrás 4000 m magasból történik, mivel ez a helikopternek csak néhány röpke perc, érdemes emelkedés közben is kihasználni az időt, és a panorámában gyönyörködni.