mert ugrani jó!

Bálint tandemugrása

Bálint tandemugrása

Bálint szeptemberben látogatott el az UgraniJó-hoz Balaton-Kilitire, hogy átélje, milyen is kiugrani egy helikopterből 4000 méter magasból. Mint a képek elárulják, egy igazán laza és belevaló emberről van szó, lássuk miként élte meg a tandemugrást "José" tandempilótánkkal:

-Honnan jött az őrült ötlet, hogy Te is kipróbáld a tandemugrást, mi volt, ami inspirált Téged?

-Mindig egy extrém srácnak tartottam magam, motorozok is, és amikor megtudtam, hogy az egyik barátom/szaktársam az UGRANIJO-nál dolgozik, adta magát a dolog, hogy kipróbáljam. Azonban ötlet szinten már évekkel ezelőtt felvetődött a dolog (az a filozófiám, hogy mindent ki kell próbálni).

Bálintot Dorottya is elkísérte a tandemugrásra ugrásra

-Mint látható volt nem egyedül érkeztél, kérlek mesélj erről egy kicsit!

-Egyedül semmi nem akkora móka, viszont nehéz partnert találni, aki hajlandó leugrani velem 4000 méterről. Nem hittem volna, de az egyik kedves barátnőm pont ugyanolyan őrült, mint én, és bevállalta velem. Innen is puszilom, amiért ezt meg merte tenni.

-Ahogy a leányzó videójának interjújából kiderül a születésnapod másnap volt. Hogy véled, sikerült kellő képpen meglepned magad az ugrással?

-A legjobb ajándék, amit valaha kaptam magamtól, hiába, nagyon ismerem magam. Viccet félretéve, minden várakozásomat felülmúlta. Egy élmény életre szólóbb, mint egy tárgy, főleg, hogy bármikor újranézem a fotókat, érzem a zuhanást.

-Az ugrás melyik részét tartod a legélvezetesebbnek?

-Szerintem a szabadesés a legtriviálisabb, de szeretném kiemelni azt a pillanatot, amikor sétálsz a helikopter végébe, és meglátod azt, hogy tényleg semmi nincs, csak a mélység. Fura mód olyan biztonságérzetet adott a pilótám, hogy félni is elfelejtettem, teljesen át tudtam érezni az izgalmat. A szívem azért vert ezerrel.

-Ezek után gondolom nem is kérdés, hogy újra visszatérnél-e Balaton-Kilitire, hogy újra átéld? Miként ajánlanád másoknak az ugrást?

-Csak annyit tudok mondani, hogy rosszabb születésnapja ne legyen senkinek. A pilótámnak megígértem, hogy legközelebb is vele ugrom, és ezt muszáj lesz betartanom. Aki még nem próbálta, annak azt tudom mondani, hogy csinálja meg, ha teheti, mert utána új emberként ér földet, és nevetve hódítja meg a világot.

- Hát igen, a Te esetedben is igazolódott, hogy az ugrás függőséghez vezet, ám szerencsére komoly mellékhatása nincs. Az UgraniJó csapata nevében köszönöm, hogy adtál nekünk egy röpke interjút, és ismét várunk Téged szeretettel Balaton-Kiliti repülőterére!

-Én is köszönöm és remélem idén is találkozunk ugyanott!

kedvet kaptál?

kedvet kaptál?

Tags: meglepetés, tandemugrás, , beszámolók, élmény, José, Džouži, helikopter