mert ugrani jó!

Katica ugrása - szerelme szemével

Katica ugrása

Kedves Krisztina! Kedves „Ugrani JÓ" csapata!

Lassan egy hete csak a ...... őőőőőőő nem, neeeem, nem a Mamára gondolok, bár Ő is tesz róla rendesen, hogy képben legyen.....
Valójában, Rád, Szőlőre, pedig Ő nem az a kecskecsöcsű fajta, de igen megszerettem, főleg a bátorságáért, ahogyan minden előzetes bejelentés nélkül, hm, "megcsöcsörészte" az feleségemet szerelvényigazítás címén a gépben és a földet éréskor összepuszizta, nagy bátran kijelentve, hogy "hiába van itt a férjed!. Végül, de nem utolsó sorban Csacsá-ra aki ez esetben nem egy latin-amerikai tánc, bár a temperamentuma túl tesz rajta, tehát gondolok rátok szinte minden üres? pillanatomban. Nézem a videót, minden létező pózban és eszközön, vagy a képeket lapozgatom buzgón és közben fejben írom neked-nektek a levelem. Élvezettel, nagy-nagy élvezettel nézem, ahogyan Csacsa, ígéretéhez híven "lehazudta" az "Égből" a fent történteket. :))))). Jah és amúgy közben bőgőm-sírom-zokogom szét a lelkem, a maradék agyam a megilletődöttségtől.


Szeretlek titeket és PONT.

Nagyon kedvesek vagytok, ügyesek, nagyszerűek, szuperek, fantasztikusan csúcsosak, röviden: CsuSzuFasz (CsúcsSzuperFantasztikus!!!) Csaacsa után szabadon :)
Az hogy a helikopter a névbetűimet viseli és hogy egy ugyanilyen piros (igaz fekete foltokkal tarkítva) lóg a mennyezeten idehaza + alatta KattIca :) csak hab a tortán. (nem is volt torta, majd pénteken, hééé az ma van!) Nézem a gépben készült videót, háááát még annyi szomorú ember, nah aMI azt illeti az egyértelműen látszik, hogy ez nem a Katica miatt van. Ő bezzeg vigyorog mint akit du...ni visznek. :) Ki tudja miért, állandóan a hüvelyk ujját mutogatja, bár ahogy látom ez felétek egy népszokás, hát persze, mindjárt a beszédet helyettesítendő. Huh, Teeee figyeeeelj, amikor ezek csak úgy "kidőlnek" a gépből és zúgnak lefelé, háááát az nagyon odatesz nekem, adrenalinom a lelkemmel együtt az égbe és már szorul is a torok és nyílik a könnycsatorna, hm a szerkesztő jóvoltából van szerencsém pár másodperccel később a külső kamerás felvétel nyomán újra még fokozottabban átélni ezt az élményt. Aha, forog a VilááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁg!

Bakkeeeeeer és segítséééééég és hurrrráááááá és subidubidubidúúúúúúúúúúú.

Rengeteg új dolgot láttam és hallottam és tanultam, hm az egyik legsommásabb, mely szerint a szabadesés jobb mint a kupolás, mer jobb mint a szex és hát, hogy Csacsa is ezért jár föl. Az még valahol rendben van, amúgy is minimum fizetett "szex" ha úgy nézzük, no de mi lesz ezután a feleségemmel? Bakter, mi csak egy magasföldszinten lakunk és a legközelebbi hegy is csak 2070 méter magas J
Nyugi jól érzem magam, nagyon is jól. Annyira magával ragadott a sodrás a helyszínen, hogy egy csomó dologról tökéletesen elfeledkeztem
Pölö a legfontosabb: Készítettem fából egy kis helikopter makettet. Ezzel akartam várni Katicát a földet érésnél. Több hete rejtegettem, dugdostam, bújtattam (hát mert ez a csaj egy gyerek és ha hírét veszi, hogy meglepi van rejtve a házban akkor kutaszkodik. Szegény masinát ezért végül az autóm csomagtartójában rejtegettem, ahol megint csak észnél kellett lenni, hogy meg ne lássa. Így érkeztünk meg hozzátok, meglepivel a csomagtartóban, aztán becsekkolás - KV - oktatásöltözés - felszerelkezés Szőlővel, majd rögtön gyütt a Csacsa, a kameraman - gyülekezés az beszálláshoz, majd a gép jobbra el és hát "más dolgom nem lévén" onnantól csak bámultam az eget s földet, ahelyett, hogy szaladtam volna a kis szerkezetért. Ennek köszönhetően, viszont találtam valamit! A fűben csillant és hajolok le és nézem: o-Ó egy érme. 50 Ft. Aztacudarmindenit. Pár perce Szőlőnek arról beszéltünk, hogy az ugrás árát ötven forintonként raktuk össze. Mi ez ha nem egy JEL?! Lehet a szerkómon látszott is hogy a gatyánk is ráment az ugrásra :) Mert amikor a trikó ára felől érdeklődtem a becsekkolásnál és hát sokallottam az egyik lány lekicsinylően megjegyezte: „gondoltam". Semmi gond, nekem meg két fülem van :)
No tehát, Katica földet ért és Katica nem felejt! Az első kérdése az volt: Hol van az ajándékom? Uh, ott vótam leforrázva, ez a hőmérséklet miatt sem hiányzott. Természetesen az autónál átvette egy "Végre van egy saját helikopterem! felkiáltással. Amúgy azt is megbeszéltük, hogy ez biz így volt jó mert még az kései átvétel pillanatában sem volt igazán a jelenben.
Katica? Ő az aki Sopron-Miskolc távolságot képes végigbeszélni.......
Most? Most Siófokról, Sopronba menet sokat hallgatott, feltűnően sokat. Emésztett a Drágám. Fertőrákosig meg se álltunk. Itt a Mitrász vendéglő tulajdonosa várt minket, nagy-nagy öleléssel és mindenféle finomsággal. Katica egyik kiemelkedő az ugrással kapcsolatos megjegyzése nyomán: "Most már nem félek semmitől!" - összenéztünk a sráccal és azóta bizony keményen törjük a fejünket egy kihíváson, attól függetlenül, hogy Én pár napja adtam neki egy választ, egy számára igazi kihívást.
Hogy Mi az?
Merüljön le velem a tengerbe.
Katica igent mondott, de ez egy másik történet.
Most nem untatlak tovább.
Millió köszönet és hála az egész csapatnak, Krisztinától, Szőlőn, Csacsán a hoszteszeken keresztül mindenkinek, jah és hát külön tsókoltatom a pilótát, aki rólam nevezte el a gépét, ráadásul nyóccor!!!!

Millió PuszKaMi
Katica - Okleveles Ugróbajnok
István - Okleveles Gombamérnök - hát ha egyszer erről van oklevelem, tudom, tudom lehet ugrós nekem is, de már annyiszor néztem meg ezt a REMEK!!!! filmet hogy 99%-ban meg van az érzés. Valójában 100, de hagytam neked teret, hogy ........... :)

Ui.: Tudjuk, hiszen magunk is nagy élvezettel olvastunk ugrással, a munkátokkal kapcsolatos élménybeszámolókat a honlapotokon. Amennyiben fenti irományt részben vagy egészben alkalmasnak tartod a közzé tételre, részünkről nyugodtan megteheted.

Szeretettel Pásztor Katalin Julianna és Molnár István :)

kedvet kaptál?