mert ugrani jó!

Arnold élménybeszámolója

Arnold

Kedves Krisztina,és az Ugrani jó Csapata!!

Ez úton szeretném megosztani Veletek életem egyik legnagyobb élményét, amit Nektek Köszönhetek!

Ez tipikusan az az érzés,amit nem lehet szavakban megfogalmazni..., ezt át kell élni,látni,érezni kell mindenkinek..., mert ehhez hasonló dolgot itt a Földön nem lehet tapasztalni!

Közeledett a 40. születésnapom, és titkon reméltem h Párom meglep egy olyan élménnyel,h amíg élek nem felejtem el!!!!

Jelentem......., sikerült:)))

Boldogan nyitottam fel az ajándék utalványt, amiben ez a bizonyos tandemugrás várt Siófokon,helikopterből,4000m magasból!

Mondanom sem kell,szívem már akkor a torkomban dobogott!

Büszkén dicsekedtem Szüleimnek, Barátaimnak h mire készülök! Minden napos téma volt, így nem volt nehéz hogy Haverom Robi is kedvet kapjon a nagy kalandhoz, így közösen vártuk hogy együtt éljük át az élményt, egymást támogatva ugorhassunk!

Elérkezett a nap, gondoltam ezt a produkciót mindenkinek látnia kell, ezért hívtam szurkoló tábort is, a Családomat!

Nagyon jó hangulatban érkeztünk a helyszínre, és ez az állapot csak fokozódott,ahogyan az egész csapat kedvesen, viccelődve fogadott, minden apró részletre maximálisan odafigyelnek hogy az ember tökéletesen érezze magát!

A regisztrálásnál minden információt megkaptam, többek között azt is hogy az adrenalin miatt le fog esni a vércukrunk, ezért igyunk cukros üditőt! Utólag ünnepélyesen bevallom,hogy mi ezt 1-2-3 jägerrel,helyettesítettük!

A hangulat már a tetőfokára hágott amikor felgyorsultak az események! Bemutatkozott Szőlő,hogy Vele fogok ugorni kezdődik a SHOW!!!!!

Amire vártam elérkezett!!!!

Maximális profi figyelemmel elmagyarázta hogy mire kell odafigyelnem, mit kell csinálnom..., és már akkor éreztem h biztonságban leszek! Érkezett Csacsa a kameraman,aki dobálta a poénokat,oldotta a nem kicsi feszültséget!

Ami a repülést és az ugrást illeti:FELFOGHATATLAN!!!!!

Verőfényes szikrázó napsütés, tiszta égbolt,sehol egy felhő! Látvány a helikopterből pompás, a Balaton "egészben" Csodás, mint a mesében!! 

Gyönyörködtem a látványban,élveztem, mert akár mennyire furcsa is, senki nem tünt idegesnek! Amikor 3000 méteren összekapcsolódtunk, egyre hevesebben vert a szívem,és már ugrottunk is! Fejjel lefelé zuhantunk a föld felé! Na ez az az érzés leirhatatlan, semmihez sem hasonlítható!Csak lebegtem a semmiben,és kapkodtam a levegő után! Majdnem 1- perc szabadesés után kinyilt az ernyő,azt motyogtam magamban hogy Még egyszer!!!! Át adtam magam a pillanatnak,ami sajnos csak nagyon ritkán jön el az ember életében! Irányíthattam az ernyőt, bár lányos zavaromban azt sem tudtam h melyik a bal kezem:)

Jött még egy kis meglepi, az a bizonyos dugóhúzó, brutál volt!!!

Végül nagyon simán landoltunk,Szőlő profizmusát az is jellemzi, hogy pont a Családom elé rakott le! Kezem-lábam remegett, fel sem eszméltem,és Csacsa már ott is volt hogy még melegében érdeklődjön az élményről!!! Meg sem tudtam szólalni, nem találtam a szavakat!!!!!!

Most is ahogy írom ezeket a sorokat,újra átélem ezt az egyedi élményt!!!!

Boldog voltam, mert Ugrani jó!!!!!!!!!!!

Külön Köszönöm Szőlőnek, Csacsának és az Ugrani jó teljes Csapatának aki egy kicsit is hozzájárult ehhez a felejtheten élményhez!

További Sok Sikert Kívánok:

Scheirich Arnold

 

kedvet kaptál?

 

kedvet kaptál?

Tags: ajándék, meglepetés, tandemugrás, , beszámolók, külső kamerás ugrás, Szőlő, duplakamerás tandemugrás, kézikamerás ugrás, ejtőernyőzés